BLOG

Llegeix els últims
articles

Descobreix els 6 avantatges de la formació online
Portada_Descobreix els 6 avantatges de la formació online

Abans de confinaments i rebrots, ja teníem molt clar el potencial de la formació online.

I és que, si tens poc temps o vols formar-te a distància, és l’alternativa perfecta a la presencialitat per adquirir nous coneixements i habilitats, tant en l’àmbit laboral com en el personal.

Vols saber quins són els principals avantatges de la formació online?

Te’ls expliquem!

Però, primer…

Què és la formació online?

Abans d’entrar en detall, fem un repàs ràpid del concepte.

La formació online, o en línia, és el mètode d’aprenentatge que es realitza de manera no presencial i l’alumnat es connecta mitjançant un ordinador o un dispositiu amb connexió a internet.

Normalment, la formació online es fa a través de plataformes educatives. Així, els i les alumnes poden accedir als continguts dels cursos i resoldre dubtes directament amb els formadors.

6 avantatges de la formació online vs. la formació presencial

Si vols aprendre una nova habilitat i tens dubtes sobre quina és la millor manera de fer-ho, a continuació et destaquem els principals beneficis de la formació online:

1. Et formes al teu ritme.

El primer avantatge de la formació online és la flexibilitat que t’ofereix: tu mateix marques el teu ritme de treball i planifiques els teus horaris. Ara bé, hauràs de ser constant si no vols endarrerir-te i oblidar-te de les entregues dels cursos.

2. Et connectes des d’on vulguis.

El sofà, la cadira d’una cafeteria, el seient del tren o, fins i tot, l’hamaca de la platja poden ser els teus llocs de formació, sempre que tinguis connexió a internet. I és que no has d’anar a classe en persona. Només has d’escollir quan, com i des d’on et connectes.

3. Concilies la vida professional amb la personal.

Si sumem els dos avantatges anteriors (flexibilitat d’horaris i de lloc), ens dona un tercer: la possibilitat de compaginar la feina o la família amb la formació. Una tasca molt més fàcil si no has d’anar presencialment a cap lloc i amb uns horaris establerts.

4. Estalvies temps i diners.

No és cap novetat que la formació online és més barata que la presencial, a més de més variada i sense límit d’alumnes (a una classe poden assistir 30 persones, però des de l’ordinador poden connectar-se 300). A més, estalviaràs temps i diners en benzina perquè no hauràs de desplaçar-te!

5. Disposes de continguts actualitzats.

Quantes vegades has llegit un llibre que s’ha quedat obsolet? Quantes formacions presencials tenen els continguts desactualitzats?

Un llibre físic és molt més car de produir que el material digital. Per això, la formació online té més capacitat d’adaptació i renovació dels continguts, i molt més immediata que la formació presencial.

6. Tens un seguiment personalitzat i més àgil.

Alguna vegada no has aixecat la mà a classe perquè et feia vergonya? O has fet cua abans de sortir per preguntar un dubte a la professora?

Si et formes en línia, ja pots oblidar-te de vergonyes i companys de classe. Només hauràs d’escriure els teus dubtes en un missatge directe al tutor del curs.

Formació online d’ON4: La formació que s’adapta a tu

Ja has vist els avantatges principals de formar-te en línia. Cada vegada més persones aposten per aquesta modalitat de formació per aprendre una nova professió, millorar o explorar noves possibilitats d’aprenentatge.

A ON4 creiem que formar-se i reciclar-se constantment és la clau de l’èxit. Per això, t’oferim:

  • Més de 130 cursos al teu abast, en més d’una quinzena d’àmbits diferents.
  • Formació 100% bonificada per a persones treballadores.
  • Tutories adaptables a les teves necessitats i horaris.
  • Campus virtual propi, perquè ho trobis tot en un mateix espai.
  • Certificat d’aprofitament, un cop finalitzat el curs.

Vols formar-te amb nosaltres?

Categories

Cerca

Últims post

Tags

Notícies d'interès

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal

Sense correu brossa, notificacions només d’actualitzacions.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L.

Finalitat: Enviar-li informació sobre els productes i serveis oferts que puguin ser del seu interès, així com, informar-li d’aquells esdeveniments en els que ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. participa u organitza.

Legitimació: per consentiment de l'interessat

Termini de conservació: el legalment establert d'acord amb la finalitat per la qual han estat recollides les dades

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com es detalla a la informació addicional.

Ubicació: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els apartats POLÍTICA DE PRIVACITAT i AVÍS LEGAL situats en aquesta mateixa web.