LSSICE

Regulem i assegurem les activitats econòmiques a l’era digital

LSSICE

Amb Internet i les noves tecnologies s’han multiplicat les operacions de comerç electrònic i han aparegut algunes incerteses jurídiques que demanen regulació. I aquí entra en joc la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE).

Qué es la LSSI-CE?

La LSSI-CE és una normativa que regula les activitats econòmiques a través d’internet, com són la venda de productes i serveis mitjançant pàgines web, botigues en línea i correu electrònic.

Qui l’ha de complir?

Totes aquelles persones físiques o jurídiques que realitzin operacions econòmiques per Internet. Inclou pàgines web en què els ingressos s’obtinguin de forma directa amb la venda de productes o serveis o de forma indirecta amb la publicitat, banners, patrocinis…etc.

Sancions

L’incompliment de la LSSI-CE pot comportar sancions de fins a 600.000 euros.

Les sancions es classifiquen en:

MOLT GREUS

Poden comportar una
multa d’entre 150.001 i
600.000 euros.

GREUS

Poden comportar una
multa d’entre 30.001 i
150.000 euros.

LLEUS

Poden comportar una
multa de fins a 30.000
euros.

Com treballem?

Sol·licita pressupost

Responsable: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. Finalitat: Donar resposta a les seves consultes. Legitimació: per consentiment de l’interessat Plaç de conservació: el legalment establert Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Vostè té dret d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

ESPERA! Prefereixes que et truquem per a més informació?

Deixa'ns el teu número de telèfon i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.