RGPD

T’assessorem per complir la llei de Protecció de Dades

RGPD

Cada dia enviem desenes de correus. Parlem amb clients, proveïdors, subscriptors i col·laboradors i gestionem infinitat d’informació i dades personals que cal tractar amb diligència.

Què has de saber sobre la normativa vigent de Protecció de Dades?

Qui l’ha de complir?

Totes les persones, empreses i entitats públiques i privades que utilitzin dades personals en el desenvolupament de les seves activitats. Per tant, professionals autònoms, empreses del sector públic o privat, entitats sense ànim de lucre, així com comunitats de propietaris.

Sancions

En cas d’incompliment, les sancions poden ser de 20 milions d’euros o el 4% del volum de negoci anual global.

Com treballem?

A ON4 adeqüem el servei de consultoria en protecció de dades a la teva realitat. Assessorem autònoms, empreses i organitzacions a adaptar-se a la llei d’acord a les seves necessitats.

Sol·licita pressupost

Responsable: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. Finalitat: Donar resposta a les seves consultes. Legitimació: per consentiment de l’interessat Plaç de conservació: el legalment establert Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Vostè té dret d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

ESPERA! Prefereixes que et truquem per a més informació?

Deixa'ns el teu número de telèfon i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.