ON4

AVÍS
LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. (ON4)
CIF: B25714189
Adreça: Parc Empresarial Entrevies, Carrer Llorenç Agustí Claveria, 105, 25191 – Lleida
Telèfon: 973203680
Correu electrònic de contacte: dpo@on4.es
Registre Mercantil de Lleida: Volum: 1243, Foli: 179, Secció: 8, Full Registral: 24735, Inscripció: 1

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Promocionar e Informar degudament dels productes i/o serveis d’ON4, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis jurídics i de formació.
Gestionar la compra online dels productes oferts, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.on4.es

L’empresa farà ús de les accions civils o penals que per Llei li correspongui, davant qualsevol ús indegut del seu domini o portal web, així com de la utilització indeguda del Contingut d’acord amb els termes de l’Avís Legal i textos legals del Portal.
Amb caràcter general les relacions entre ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. (ON4) i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

A mes a mes, li recordem que pot accedir a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea seguin aquest enllaç.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’ ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit d’ ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L..

ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. (ON4) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat d’ ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L.. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web d’ ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. (ON4) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.