ON4

POLÍTICA DE
PRIVACITAT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L.

Finalitats del tractament: Informar-lo sobre els productes i serveis publicats en la nostra web, i gestionar els serveis o productes que desitgi contractar.

Legitimació: Per consentiment de l’interessat, l’execució d’un contracte, o compliment d’obligacions legals.

Terminis de conservació de les dades: El legalment establert segons la finalitat per la qual han estat recollides

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal o en els casos necessaris per la prestació del servei contractat.

Drets que assisteixen a l’interessat: Vostè té dret a accedir, rectificar o suprimir les dades, oposar-se, limitar el tractament, a la portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Procedència de les dades: Les dades personals són facilitades pel propi interessat.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web.

Responsable:

Titular: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, SL

CIF: B25714189

Domicilio social: Parque Empresarial Entrevías, Calle Llorenç Agustí Clavería, 105, 3º, oficina 7, 25191 -Lleida-

Teléfono: 973203680

Correo electrónico: info@on4.es

Contacto Delegado de Protección de Datos: dpo@on4.es

ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, SL como entidad responsable del tratamiento de los datos personales, somos conscientes de la importancia que para usted supone el uso que hacemos de su información personal o de contacto profesional, y el modo en que gestionamos la misma . A ON4 todos los datos personales son tratados de conformidad con lo dispuesto en el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016 (GDPR) relativo a la protección de las personas físicas en el que respecta al tratamiento de datos personales ya la libre circulación de estos, y la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de datos personales y Garantía de los Derechos Digitales, así como en su normativa de desarrollo, por la que se facilita la siguiente información del tratamiento:

Finalitat 1: Gestionar la relació contractual o comercial establerta entre l’usuari i ON4, i executar el contracte que vincula a les parts per a la prestació de serveis relacionats amb la consultoria jurídica, especialment de Protecció de Dades, Serveis de Formació, i consultoria de Talents.

Finalitat 2: Les dades personals que l’Usuari de la nostra web ens facilita mitjançant els formularis i funcionalitats habilitades en la mateixa, seran tractades amb caràcter general per a facilitar la informació sol·licitada pels Usuaris, atendre les seves consultes o sol·licituds, així com qualsevol altra finalitat a la que es refereixin els formularis i funcionalitats actives en cada moment a través de la web.

Finalitat 3: Addicionalment, en els supòsits en els que els Usuaris, com a contacte professional i/o representant de persona jurídica, s’hagin subscrit a la nostra newsletter, les seves dades personals seran tractades amb la finalitat de respondre per qualsevol mitjà, inclosos, mitjans electrònics, comunicacions comercials sobre els nostres productes, serveis jurídics, i de formació que oferim actualment, així com, informació sobre les nostres activitats, incloent noticies rellevants sobre ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L., informació sobre esdeveniments que organitzem, patrocinem o en els que d’altre mode participi ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L.

Finalitat 4: Compliment de les obligacions legals aplicables a ON4, o requeriments que realitzin els organismes públics.

La base legal per al tractament de les seves dades serà, segons la finalitat per la que han estat recollides,

Base legal de legitimació d’acord amb la finalitat 1: l’ execució d’un contracte o relació comercial i de negocis.

Base legal de legitimació d’acord amb la finalitat 2: interès legítim de l’ interessat, i/o consentiment, que podrà revocar en qualsevol moment.

Base legal de legitimació d’acord amb la finalitat 3: interès legítim i/o el consentiment de l’ interessat, que podrà revocar en qualsevol moment.

Base legal de legitimació d’acord amb la finalitat 4: el compliment d’ obligacions legals.

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquests.

ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. no cedirà dades personals a tercers, excepte obligació legal o en aquells casos necessaris per a la prestació del serveis contractat o enviament del producte adquirit. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals.

Els proveïdors de serveis externs amb els quals ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. treballa, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no usen aquesta informació per a finalitats pròpies o per a cessió a tercers.

No es preveuen transferències internacionals de dades, és a dir, fora de l’Espai Econòmic Europeu, excepte amb finalitats d’emmagatzematge, i en tot cas, sobre la base de l’existència d’una decisió d’adequació o d’acord amb garanties adequades conforme l’actual RGPD.

Procedència de les dades:

Les dades personals facilitades s’obtenen directament del propi interessat, essent dades identificatives, adreces postals i/o electròniques i dades bancaries.