ON4

POLÍTICA DE
PRIVACITAT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L.

Finalitats del tractament: Informar-lo sobre els productes i serveis publicats en la nostra web, i gestionar els serveis o productes que desitgi contractar.

Legitimació: Per consentiment de l’interessat, l’execució d’un contracte, o compliment d’obligacions legals.

Terminis de conservació de les dades: El legalment establert segons la finalitat per la qual han estat recollides

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal o en els casos necessaris per la prestació del servei contractat.

Drets que assisteixen a l’interessat: Vostè té dret a accedir, rectificar o suprimir les dades, oposar-se, limitar el tractament, a la portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Procedència de les dades: Les dades personals són facilitades pel propi interessat.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web.

Titular: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, SL

CIF: B25714189

Domicilio social: Parque Empresarial Entrevías, Calle Llorenç Agustí Clavería, 105, 3º, oficina 7, 25191 -Lleida-

Teléfono: 973203680

Correo electrónico: info@on4.es

Contacto Delegado de Protección de Datos: dpo@on4.es

ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, SL como entidad responsable del tratamiento de los datos personales, somos conscientes de la importancia que para usted supone el uso que hacemos de su información personal o de contacto profesional, y el modo en que gestionamos la misma . A ON4 todos los datos personales son tratados de conformidad con lo dispuesto en el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016 (GDPR) relativo a la protección de las personas físicas en el que respecta al tratamiento de datos personales ya la libre circulación de estos, y la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de datos personales y Garantía de los Derechos Digitales, así como en su normativa de desarrollo, por la que se facilita la siguiente información del tratamiento:

Les dades personals facilitades s’obtenen directament del propi interessat, essent dades identificatives, adreces postals i/o electròniques i dades bancaries.