ON4

POLÍTICA DE
PRIVACITAT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L.

Finalitats del tractament: Informar-lo sobre els productes i serveis publicats en la nostra web, i gestionar els serveis o productes que desitgi contractar.

Legitimació: Per consentiment de l’interessat, l’execució d’un contracte, o compliment d’obligacions legals.

Terminis de conservació de les dades: El legalment establert segons la finalitat per la qual han estat recollides

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal o en els casos necessaris per la prestació del servei contractat.

Drets: Vostè té dret a accedir, rectificar o suprimir les dades, oposar-se, limitar el tractament, a la portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web.

Titular: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L.

C.I.F: B25714189

Domicili social: Parc Empresarial Entrevies, Carrer Llorenç Agustí Clavería, 105, 3er, oficina 7, 25191 -Lleida-

Telèfon: 973203680

Correu electrònic: info@on4.es

Contacte Delegat de Protecció de Dades: dpo@on4.es

ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. com a entitat responsable del tractament de les dades personals, som conscients de la importància que per a vostè suposa l’ús que fem de la seva informació personal o de contacte professional, i el mode en que gestionem la mateixa. A ON4 totes les dades personals son tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, així com en la seva normativa de desenvolupament, per la que es facilita la següent informació del tractament: