Prevenció del blanqueig (LPBC-FT)

T'ajudem a complir
amb la LPBC-FT

Prevenció del blanqueig (LPBC-FT)

La Llei 10/2010 de Prevenció del Blanqueig de Capitals i de Finançament del Terrorisme (LPBC-FT) consisteix a detectar els casos en què s’introdueix al sistema financer diner provinent d’activitats il·legals.

I una de les causes més freqüents del seu incompliment, n’és el desconeixement. Per tal de protegir la integritat de les empreses, a ON4 ens encarreguem d’analitzar cas per cas i adaptar-lo a la normativa vigent.

A qui va dirigit?

Els subjectes obligats al compliment de la LPBC-FT són persones físiques o jurídiques que treballin com a entitats de crèdit, entitats asseguradores de vida, empreses de serveis d’inversió, entitats gestores de fons de pensions, entitats de pagament i de diner electrònic, loteries…

I qui més l’ha de complir?

Promotors immobiliaris i agències que intervinguin en la compravenda de bens immobles, auditors de comptes, assessors fiscals, notaris, registradors de la propietat, advocats, joiers, galeries d’art, etc.

Vols saber si hi estàs obligat?

Sancions

MOLT GREUS

Es preveu una sanció mínima de 150.000 euros, establintse un import màxim que pot arribar als 10 milions d’euros.

Un exemple d’infracció molt greu és no comunicar una operació quan existeix indicis o certesa d’estar relacionada amb el blanqueig de capitals.

GREUS

Es preveu una sanció mínima de 60.000 euros que pot arribar fins als 5 milions d’euros.

Un exemple seria no aplicar mesures de diligencia deguda sobre clients, o no realitzar el seguiment continu sobre els mateixos.

LLEUS

Es preveu multes de fins a 60.000 euros.

Procediment i característiques del servei

Sol·licita pressupost

Responsable: ON4 SERVICIOS Y FORMACIÓN, S.L. Finalitat: Donar resposta a les seves consultes. Legitimació: per consentiment de l’interessat Plaç de conservació: el legalment establert Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Vostè té dret d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

ESPERA! Prefereixes que et truquem per a més informació?

Deixa'ns el teu número de telèfon i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.